Way Out West Sessions 2014

Klient Johan Carlén / Luger
Format Aftermovie
År 2014
Roll Fotograf, Ljudtekniker, Klippare

Klient
Format
År
Roll

Johan Carlén / Luger
Aftermovie
2014
Fotograf, Ljudtekniker, Klippare

Johan Carlén och jag producerade aftermovies alla tre dagarna under Way Out West 2014 i ett rasande tempo. Filmerna kom upp på Youtube dagen efter. Samtidigt samlade vi material till en längre film om festivalen. Intervjuerna gjordes tillsammans med Stina Grape.

Dag 1

”Way Out West Sessions har samlat alla vackra minnen från första dagen till en video så att vi kan #tbt:a den här torsdagen för alltid. För vem vill glömma det intensiva och djupt passionerade framträdandet av The National eller den intima spelningen med Markus Krunegård som sjöng ikapp med sina fans inramad av Slottsskogens grönska.”

Dag 2

”I fredagens avsnitt åker vi Paddan med Markus Krunegård, pratar turnéliv med Icona Pop och får en närmare inblick i Way Out Wests filmdel. Givetvis blir det även massa bilder från festivalområdet, kanske på dig eller en kompis?”

Dag 3

”I det sista avsnittet möter vi Lorentz och får se bilder från hans hyllade spelning på Trädgår’n. Vi får även veta hur artistnamnet Elliphant uppkom, snacka med José Gonzáles och givetvis se otroligt många bilder på alla festivalbesökare.”